
HALK OTOBÜSÜ ESNAF ODASI BAŞKANI GÖKSEL OVACIK, İLK ZİYARETİNİ İST. ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI FAİK YILMAZ’A YAPTI
Türkiye’nin en eski, en köklü ve en büyük kamu kurumu niteliğinde Meslek kuruluşu olan, 152 Meslek odasının bağlı bulunduğu bir Birlik olan ve İstanbul’da 2,5 Milyona yakın üyesi olan İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ile İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık ve yönetim kurulu, Bakırköy İncirli’de bulunan Birlik merkezinde bir araya geldiler.
Mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık ilk ziyaretini bağlı bulunduğu İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz’a yaparak yeni çalışma döneminde kurum ve kuruluşlar ile daha güçlü iş birliği, diyalog ve iletişim içinde olacaklarını gösterdi.
Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık, yakın ilgi gösteren Birlik Başkanı Faik Yılmaz’a teşekkür ederek yeni çalışma döneminde Birliğin gücünü çok iyi bildiklerini, Esnafın daha güçlü olması, sorunların çözümü için iş birliği ve diyalog içinde çalışmalar yapacaklarını söyledi.
TOPLU ULAŞIM SEKTÖRÜNE TAM DESTEK
Sıcak ve yakın ilgi ile makamında karşılama yapan (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, ilk ziyaretin Birliğe yapılmasından dolayı çok memnun olduğunu belirterek, Başkan Göksel Ovacık ve yönetim kuruluna yeni görevlerinden dolayı hayırlı, uğurlu olması dileklerinde bulundu.
Bizim esnaflarımız, devletine bağlı, köklü bir tarihe, zengin bir kültüre, sağlam bir geleneğe sahiptir diyen Birlik Başkanı Faik Yılmaz;’’ sorunları birlikte çözeriz, çünkü biz çok büyük bir aileyiz, esnaflarımız ticari hayatın bel kemiği, ekonominin temel taşıdır. Hem toplu ulaşım sektörünün, hem de ulaşım sektörünün sorunlarına çözüm bulmak için istişare içinde olacağız, sizler ile iletişim içinde olacağız. Birlik sizlerindir, burası sizin evinizdir, hem Cumhurbaşkanlığı düzeyinde, hem hükümet düzeyinde, hem belediye düzeyinde hem de, Ankara Esnaf kurumları düzeyinde birlikte hareket edeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz, hep birlikte sorunları çözeceğiz ve üstesinden geleceğiz. Daha evvelki dönemlerde bizlere sorunlar iletilmiyordu, bu yüzden çözüme yönelik bir çalışma olmuyordu. Bizimle birlikte hareket edilirse çözüm bulunur ve bizler ile işbirliği yapanlara desteğimiz tam olacaktır, ’dedi.